Bordgrupperinger

Bordgruppering bruges, hvis man fx har to 4-personersborde, som kan skubbes sammen til 8-personersborde.

Det kræver administrator-rettigheder at redigere bordgruppering.
Øverst til højre ved siden af restaurantnavn trykkes på tandhjulet. Herefter vælges “Administrator”. I midterste kolonne øverst er “Bordgruppering”

Det første felt behøver man ikke at udfylde – det er blot til egen reference.
Borde i kolonne to separeres med komma – man kan skrive så mange borde, man ønsker. Ved online er “Tillad online på online borde” som regel den funktion, man ønsker,  “Vis internet”  og “Tillad altid i quickbook”. Man kan vælge at sætte en anden længde på grupperede borde end hvad de har som enkeltborde, men udelades længde, vælges standardindstilling for restaurant. Man kan også vælge at prioritere en reservation over en anden ved at give den et lavere nummer – men dette kan også undlades.