Sæsonoprettelse

Sæsoner kan oprettes, således at man automatisk kan ændre åbningstider, antal borde (fx udendørs-borde, der kun bruges om sommeren) eller andre indstillinger over en periode.

Dette kræver administator-bruger. Gå til “Administrator” ved at klikke på tandhjulet øverst til højre for restaurantnavn.
I midterste kolonne nederst, tryk på “sæsoner”. Opret ny sæson, og gem. Når sæsonen er gemt, kan man redigere og vælge, hvilken periode, sæsonen skal være aktiv.