De grundlæggende indstillinger for borde kræver administrator-adgang for at ændre.

Øverst i menuen til højre trykkes på tandhjulet. Herefter vælges “Bordopsætning”.

I dette område kan alle de grundlæggende opsætninger, der relaterer til borde, indstilles. I toppen af siden findes 4 knapper: “Vis tilgængelighed”, “Vis placeringsindstillinger, “Vis kapacitetsindstillinger” og “Vis sorteringsmuligheder”. Disse gennemgås længere nede.

På alle sider kan man oprette nye borde. Dette kan gøres på flere måder. Hvis man ønsker at oprette et/flere helt nye borde  uden indstillinger, vælges “Tilføj borde til bordplanen”, den orange knap i højre side. Herefter kan antal vælges.

Ønsker man at oprette en kopi af et eksisterende bord, kan man sætte kryds i næst-sidste kolonne (kopier) og derefter trykke GEM INDSTILLINGER. Det er vigtigt, at man IKKE trykker på “Opret borde som nye borde”, når man vil kopiere et eksisterende bord.

Når man er færdig med at lave alle de ændringer, man vil lave, skal man trykke på den røde knap øverst hvor der står “Udgiv ændringer”. Dette kan tage noget tid.

Vis tilgængelighed

På denne underside kan man vælge om et bord skal vises online eller ej i 2. kolonne, under globus.

Derefter kan man vælge hvilke dage, de åbningstider, pause-tider og blokerede starttider, man indtaster, skal være gyldige. Har man fx forskellige åbningstider for hverdage og weekender, laver man to borde, der hedder fx. bord 1. Første bord 1 sætter man så kryds i man-tir-ons-tors-fre og sætter åbningstider osv ind. Ved 2. bord 1 sætter man så kryds ved lør-søn og sætter de anderledes åbningstider ind her.

Man kan også vælge at bruge sæsoner, hvis man fx. har andre åbningstider om sommeren end om vinteren.

Vis placeringsindstillinger

Her kan man vælge forskellige indstillinger, der har med placering at gøre. Bord-numre er de samme igennem alle sider. Man kan vælge, hvorvidt bordet er børnevenligt og om det er placeret udenfor.
Bruger man sektioner, kan man her angive hvilken sektion, bordet befinder sig i, ligesom man kan bruge område (hvis man fx har flere lokaler eller etager osv.). Sidst kan man også vælge hvilken slags bord, det er (aflangt, rundt osv.), hvilket vises i den visuelle bordplan.

Vis kapacitetsindstillinger

Her man kan man angive hvor mange personer, der kan sidde ved bordet. Bemærk, at gruppering (flere borde sat sammen) indstilles et andet sted – se siden her for instruktioner dertil.

Man kan angive tidspunkter, hvor gæsten skal se sluttidspunktet, når de foretager en booking – hvis man vil gøre opmærksom på, at de kun har bordet i en hvis periode, før næste booking kommer.
Man kan vælge hvor lang tid, bordet skal bookes ad gangen, i kolonnen “længde”. Denne kan laves fleksibel under opsætning af bordagenten – se hvordan her.

Vis sorteringsmuligheder

Her kan man indstille, hvordan bordene skal sorteres.