Opret selskab

Det kræver selskabsmodul, som er et tilkøbsmodul, at oprette selskaber.

Selskab kan oprettes fra forsiden eller fra kalenderen. Øverst til venstre under dato er et blåt +. Tryk på dette for at komme til booking-oprettelse.
I højre side af skærmen kommer et nyt område frem. Klik på dato for at ændre til din ønskede dato.  Indtast tidspunker, antal personer osv. som ved en almindelig booking. Nederst sættes kryds i “Selskab” og derefter den orange knap “Gem selskab”.
En ny side kommer frem, hvor man kan vælge en skabelon – vælg den, der passer til det selskab, der oprettes.
Herefter kan du udfylde relevante detaljer. Dette kan altid ændres og opdateres senere.