Indsæt Book et Bord på hjemmeside

I WordPress:

Hvis din hjemmeside er baseret på WordPress, er det meget simpelt at indsætte dit Book et Bord-link på din hjemmeside.

Du skal logge ind på din hjemmeside som administrator, vælge Plugins -> Tilføj nyt og søge efter “Book et Bord”. Du kan også hente plugin her. I plugin’et er der instruktioner om, hvordan du sætter det op.

Ikke-Wordpress baserede hjemmesider:

Hvis din hjemmeside er lavet i et andet system end WordPress, skal du indsætte noget kode for at få din Book et Bord-knap til at åbne i en lightbox.

Download denne fil.

Bemærk: MAC kan som standard ikke vise HTML-filen uden et dedikeret program til HTML-redigering. Åben derfor MAC-filen i Notepad, hvis du sidder på en MAC uden HTML-editor.

Kopier alt koden fra filen og indsæt det nederst på din side, før </body>.

Så skal du finde det sted på din side, hvor du vil indsætte din knap eller dit link til din bestillingsside.

Adressen til dit booking-system er https://bord-booking.dk/online_booking.php?file=online_booking.php&file=online_booking.php&restaurantId=XXXXX hvor de 5 X’er erstattes med dit ID – dit ID står efter dit navn, når du er logget ind i book et bord backend. Indsæt dette link på din side og giv det class=”book_et_bord_btn”. Derefter skulle det gerne åbne i lightbox.