Introduktion til BookEtBord

Kom godt i gang med dit nye BookEtBord abonnement. Herunder kan du se guides lavet til dit abonnement, der hjælper dig i gang med at bruge systemet. Du lærer daglig rutine, ændringer i åbningstider mm. på specifikke datoer og generelt, samt andre nyttige funktioner.

BookEtBord Basic og Advanced

Her viser vi hvordan forsiden virker, kalender visning og bordplan, som er de 3 mulige visninger i Basic og Advanced-pakkerne.

Du lærer også at ændre åbningstider på en bestemt dato, samt de generelle åbningstider og andre nyttige indstillinger.

BookEtBord Light

Her viser vi hvordan du bruger forsiden og kalender-visningen, som er de 2 visninger, der er med i Light-pakken.

Du lærer også at ændre åbningstider på en bestemt dato, samt de generelle åbningstider og andre nyttige indstillinger.

BookEtBord Free

Her viser vi hvordan du bruger forsiden, som er den visning, der er med i Free-pakken.

Du lærer også at ændre åbningstider på en bestemt dato, samt de generelle åbningstider og andre nyttige indstillinger.

Driller det stadig?

Husk at vores support altid er klar til at hjælpe!

Er du Free kunde kan du bruge vores mail support – skriv til support@booketbord.dk. Vi svarer som regel indenfor 1-2 arbejdsdage.

Som Light, Basic og Advanced kunde har du udover mail-support også adgang til telefon-support.

Telefonnummer: 81 22 30 40

Supporttelefon hverdage: 8:30-16:00

Telefon ift. drift: 16:00-21:00 samt 8:30-21 i weekender.

Telefon er kun åbent i nødstilfælde fra 21:00-08:30 og bliver pålagt gebyr i dette tidsrum.