De grundlæggende indstillinger for borde kræver administrator-adgang for at ændre. Øverst i menuen til højre trykkes på tandhjulet. Herefter vælges “Bordopsætning”. I dette område kan alle de grundlæggende opsætninger, der relaterer til borde, indstilles....
Bordgrupperinger

Bordgrupperinger

Bordgruppering bruges, hvis man fx har to 4-personersborde, som kan skubbes sammen til 8-personersborde. Det kræver administrator-rettigheder at redigere bordgruppering. Øverst til højre ved siden af restaurantnavn trykkes på tandhjulet. Herefter vælges...