Sæsonoprettelse

Sæsoner kan oprettes, således at man automatisk kan ændre åbningstider, antal borde (fx udendørs-borde, der kun bruges om sommeren) eller andre indstillinger over en periode. Dette kræver administator-bruger. Gå til “Administrator” ved at klikke på...
Lukkeperiode

Lukkeperiode

For at lukke for en periode ad gangen, skal man have adgang til administrator-login.  Øverst i højre hjørne, ved siden af restaurant -navn, er et tandhjul. Når man klikker på dette, kommer en menu frem. Her vælges “Administrator” og man logger ind med...