Rediger selskab

Rediger selskab Selskabsmodul er en tilkøbsfeature. Eksisterende selskab kan redigeres ved at finde punktet “Selskab” i menu-linjen øverst på siden. Her er en oversigt over alle selskaber. Man kan redigere et selskab ved at klikke den grønne knap...
Opret selskab

Opret selskab

Det kræver selskabsmodul, som er et tilkøbsmodul, at oprette selskaber.  Selskab kan oprettes fra forsiden eller fra kalenderen. Øverst til venstre under dato er et blåt +. Tryk på dette for at komme til booking-oprettelse.  I højre side af skærmen kommer et nyt...