Dokumentation for slettede bookinger

Dokumentation for slettede bookinger Log ind på BookEtBord med administrator log-in. Klik på møtrikken i den aflange menu under datoer. Klik derefter på ”Vis bookinger der er afbestilt eller slettet”. Så åbnes et overblik over slettede...
Slet Bookinger og send SMS til gæster

Slet Bookinger og send SMS til gæster

Slet Bookinger og send SMS til gæster Log ind på BookEtBord med administrator log-in. Vælg den dato hvor bookinger skal slettes og dertil sendes SMS til gæster. Klik derefter på tandhjulet og vælg ”Slet bookinger og send SMS til gæster”. Så kommer et felt med mulighed...